miercuri, 27 mai 2015

Apartamente noi COPOU


               
 

 

 


 "CAROL I Residence", un nou proiect exclusivist pe harta Iasilor, isi deschide portile pentru cei ce doresc calitatea dusa la un alt nivel si zona de confort si liniste.
   Complexul, dezvoltat in zona Copou-Agronomie, ofera apartamente de 1,2,3 si chiar 4 camere.
Amplasat la numai 2 minute de Copou, in zona Mihail Sadoveanu, spre Breazu, Carol I RESIDENCE IASI va ofera posibilitatea de a va bucura in totalitate de confortul unei vieti urbane moderne, avand la dispozitie multiple mijloace de transport, gradinite, scoli generale, clinici medicale.
     Dezvolatorii, persoane cu renume pe piata imobiliara a Iasilor, cu proiecte dezvoltate si vandute, in diferite zone ale orasului, vin in intampinarea cumparatorilor cu intelegere, incredere, finisaje de ultima generatie, materiale de cea mai inalta calitate, suprafete generoase si modalitati diferite de compartimentare.
     Ansamblul Carol I Residence va cuprinde 5 constructii cu regim de inaltime P+6E+Pod. Ridicate pe cadre, cu inchiderea peretilor din caramida Porotherm, blocurile respectã cele mai exigente cerințe în materie de construcții.  
     Confortul termic este asigurat, pe exterior de izolatia de 10cm, tencuita cu decorativa CAPAROL si de tamplaria PVC - VEKA, 6 camere cu 3 randuri de sticla. Casa scarii va fi placata cu granit si balustrade din fier forjat, iar accesul catre etajele superioare va fi asigurat de lift marca Schindler.
      Intreg ansamblul Carol I Residence dispune de contorizari individuale si toate utilitatile orasului.
     Carol I Residence, vinde apartamente de la 35mp si pana la 60mp, chiar si mai mari in functie de cerintele cumparatorului. Apartamentele se predau la cheie, finisajele fiind la alegerea dumneavoastra. Apartamentele se vand cu 1100Euro/mp utili pentru plata cash si cu 1200Euro/mp pentru credit.
      ȘTIAȚI CÃ? La CAROL I Residence apartamentele se vând cu loc de parcare drept BONUS? Astfel locatarii au scãpat de grija cãutãrii unui loc de parcare când ajung acasã, iar mașina va fi în permanențã în siguranțã.
ȘTIAȚI CÃ? La doar 10 metri de CAROL I Residence este statie de autobuz? Astfel si cei ce nu au permis sau masina pot locui in renumitul COPOU.
      Se accepta credit !!!
     

        
                                                                                             

 Popa Alexandru - Ionut

 Tlf : 0740/ 325024

 E-MAIL : alex_residence@yahoo.ro